Доброго дня, дорогі друзі.
Сьогодні я спробую переконати вас у важливості придбання справжнього поліса автоцивілки. Кожен, хто має свій автомобіль, хоч раз у житті вагався, чи купувати страховку. Справді, це дуже відповідальний процес, адже ви повинні обрати надійну компанію та обміркувати всі «за» та «проти». Більшість автовласників, якщо щось і знають про автоцивілку, то ніколи не стикалися з процедурою виплат. Для багатьох достатньо, щоб поліс лежав у бардачку автомобіля, і мало хто замислюється чи поліс дійсно справжній.

Навіщо взагалі купувати автоцивілку?

Це питання, яке задають багато водіїв. Що я можу сказати з цього приводу? Це, напевно, найпростіше запитання. Кожна людина, яка виходить з дому, сподівається, що цей день буде вдалим. Кожен впевнений, що він їздить найкраще та ніколи нічого не накоїть. Але все ж таки ДТП, на жаль, трапляються. Купуючи поліс, ви можете бути впевненими, що страхова компанія перекладає ваші проблеми на свої плечі

Від чого саме захищає поліс?

Поліс автоцивілки покриває збитки заподіяні вами іншому автомобілю. У разі ДТП поліс покриє витрати у розмірі до 100 тис. грн на матеріальну шкоду, та до 200 тис. грн. на життя та здоров’я людей. Поліс не відремонтує ваш автомобіль та не вилікує ваших пасажирів, але це зробить поліс іншого автовласника. Чи зможете ви відремонтувати інший автомобіль самотужки, без наявності поліса? Впевнений, що у цьому не буде потреби, якщо у вас є поліс автоцивілки. Погодьтесь, витрати у розмірі в середньому 500 грн на купівлю поліса вартують того, щоб рік почувати себе захищеним

Де купувати поліс та як не натрапити на шахраїв?

Більшість страхових компаній мають свої представництва чи агентів майже в кожному населеному пункті. Купувати поліси найнадійніше в офіційних офісах страхових компаній, адреси й контакти яких можна дізнатись на сайті компанії.

На полісі, який ви купуєте, повинна бути мокра печатка та назва компанії, на яку ви зможете покластися. Купуючи поліс, ви можете попередньо перевірити статус поліса у базі МТСБУ (Моторного транспортного страхового бюро України) за посиланням https://cbd.mtibu.kiev.ua/MTSBU_Pages/Parameters/SearchParams.aspx?ParamsName=SearchInsurerByPolicy

Будьте пильними, адже існує багато шахраїв, які намагаються продати начебто справжній поліс, але не заносять його до бази МТСБУ, таким чином ви отримуєте просто папірець, який у разі ДТП не допоможе вам..

Найчастіше такі поліси продають на узбіччі дороги у старих автомобілях (щоб не шкода було втратити авто). Зазвичай такі поліси коштують у два рази менше за справжній або з дуже великою знижкою. Пам’ятайте, ціни на автоцивілку регулються МТСБУ і їх ціна між надійними страховими компаніями є приблизно однаковою та не може сильно різнитись.

Необачні люди, заощаджують 50-100 грн, купують недійсні та фальшиві поліси, не усвідомлюючи, що заздалегідь програють. Кількість фальшивих полісів в Україні щороку становить близько 300 тис штук, тому купуючи поліс будьте уважними, та не потрапляйте до рук шахраїв. Наостанок кілька слів для мотивації людей.

Можливо, я не зміню світ, але я знаю, що я можу змінити світогляд своїх близьких, рідних та знайомих і навіть незнайомих людей. Головне, щоб кожен повірив у те, що він дійсно купує безпеку, а не викидає гроші у смітник!

Будьте з кращими!

Микита Кірін

Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.